Contactgegevens

Algemeen
Bankrekening: NL96INGB0004427700 
KvK nummer : 40409879
 
Postadres
Zoetermeerse Reddingsbrigade
p/a Vletkade 52
2725 AZ ZOETERMEER
 
Bezoekadres Clubhuis
Clubhuis ZRB
Het Lange Land 10
2725 KZ ZOETERMEER
 
Telefoon 06-19474175 (alleen indien clubhuis geopend)
 
Het clubhuis staat aan de zuidkant van het Noord-Aa en wordt gebruikt voor de verenigingsactivieten zoals feesten, cursussen en vergaderingen. Het clubhuis heeft geen brievenbus dus er kan geen post worden onvangen bij het clubhuis (gebruikt het postadres!).
 
Bezoekadres Zwembad de Driesprong
Zwembad 'de Driesprong'
Juliana van Stolberglaan 1
2712 RB ZOETERMEER
 
Wekelijks op donderdagavond worden de zwemlessen gegeven in Zwembad de Driesprong. Voor vragen kunt u terecht bij de daar aanwezige haladministratie.
 
Bezoekadres Strandpost
De strandpost is te vinden aan de noordzijde van het Noord-Aa tussen het 'Grote Strand' en het 'Kinderstrand' in de groene portocabin. De strandpost is gedurende het strandseizoen alleen geopend op zaterdag en zondag van ca. 10:30 uur tot ca.18:00 uur bij voldoende mooi weer en voldoende bezetting van de strandploeg.
 
Telefoon 06-19474175 (alleen indien strandpost geopend)
Bij spoedgevallen en noodsituaties: 112
 
Contact per e-mail
Voor algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor overige vragen en vereningingszaken:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over de ledenadministratie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over de contibutie en financiële zaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor klachten:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over Zwemmend Redden (en aanmelden):  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over het Zwem-ABC (en aanmelden): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over de examens ABC en Zwemmend Redden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over de strandbewaking: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor vragen over de evenementenbewaking: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Telefonische contact
Secretaris - Aad-Tobias Huijbens 06 - 46 07 87 06
Let op: onze vrijwilligers hebben bij voorkeur contact per e-mail.