Kom naar de vrijwilligers-inloopavond op dinsdag 23 april en dinsdag 7 mei

Reddingspost

Wil jij vrijwilliger worden bij de Zoetermeerse Reddingsbrigade?
Kom naar de vrijwilligers-inloopavond in de reddingspost aan de Zoetermeerse Plas op dinsdag 23 april en dinsdag 7 mei van 19:30 uur tot 20:30 uur (Aziëweg 27, 2725 KE Zoetermeer).

Parkeren kan bij parkeerplaats P1 aan strandkant van de Aziëweg, vanaf daar is het een klein stukje lopen naar de reddingspost. Fietsen kan natuurlijk ook!

Gezocht Voorzitter
Ben jij een echte teamcoach? Kun jij vrijwilligers enthousiasmeren en begeleiden? Neem jij het initiatief en heb je ervaring met besturen? Dan zoeken wij jou!

Gezocht Secretaris
Zie je niet op tegen het schrijven van een verslagje, kun jij goed plannen en vind je het leuk om secretarieel werk te doen? Dan zoeken wij jou!

Vrijwilliger worden?
De Zoetermeerse Reddingsbrigade draait op een team van vrijwilligers in commissies en in het bestuur. Ben jij iemand die goed is in organiseren/coördineren, technische klussen, beheer van materiaal, administratie, werkprocessen of een expert in bijvoorbeeld zwemmen of hulpverlening? Dan zoeken wij jou!

Je kan vaak direct aan de slag in jou interessegebied, bijvoorbeeld in de commissie opleidingen of de commissie strand- en evenementenbewaking, maar ook op het gebied van vrijwilligersbeleid zoekt de ZRB vrijwilligers. Bovendien kun je ook instructeur in het zwembad op het strand of voor het varen worden als voldoende expertise hebt op deze gebieden.

Bekijk de actuele vacatures.

Wil jij ons komen ondersteunen? Mail naar info@rbzoetermeer.nl

Voor een veilig sport- en werkklimaat hanteren wij een vrijwilligers aannamebeleid