Kom naar de open dag op 26 mei

Reddingspost

Wil jij weten wat de Zoetermeerse Reddingsbrigade doen?
Kom naar de open dag van de Zoetermeerse Plas op zondag 26 mei 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur bij de Reddingspost (Aziëweg 27, 2725 KE Zoetermeer).

Parkeren kan bij parkeerplaats P1 aan strandkant van de Aziëweg, vanaf daar is het een klein stukje lopen naar de reddingspost. Fietsen kan natuurlijk ook!

Wat kun je doen?
Rondleiding in de reddingspost
Reddingsklos werpen
Bezoek het springkussen
Lifesavingsport
Demonstratie van een redding
 

Lifeguard worden?
De Zoetermeerse Reddingsbrigade kan niet zonder Lifeguards. Ben jij 14 jaar of ouder en heb jij iets met water en het helpen van mensen? Hou je van uitdaging en avontuur? Dan zoeken wij jou! Kom naar de open dag om te horen hoe je Lifeguard kan worden!

Vrijwilliger worden?
De Zoetermeerse Reddingsbrigade draait op een team van vrijwilligers in commissies en in het bestuur. Ben jij iemand die goed is in organiseren/coördineren, technische klussen, beheer van materiaal, administratie, werkprocessen of een expert in bijvoorbeeld zwemmen of hulpverlening? Dan zoeken wij jou!

Je kan vaak direct aan de slag in jou interessegebied, bijvoorbeeld in de commissie opleidingen of de commissie strand- en evenementenbewaking, maar ook op het gebied van vrijwilligersbeleid zoekt de ZRB vrijwilligers. Bovendien kun je ook instructeur in het zwembad op het strand of voor het varen worden als voldoende expertise hebt op deze gebieden.

Bekijk de actuele vacatures.

Wil jij ons komen ondersteunen? Kom naar de open dag of mail naar info@rbzoetermeer.nl

Voor een veilig sport- en werkklimaat hanteren wij een vrijwilligers aannamebeleid

Lifeguard in actie
Patrouille
Lifeguard